Sttattooart

Tattoo, piercing & fine art

Savjeti pri odabiru tattoo studija

Pronalazak pravog studija

Najvažnija stvar koju možete napraviti prije tetoviranja je pronalazak pravog studija i umjetnika (tetovirača). Mnogo ljudi na brzinu odluči da se žele tetovirati, pa ulaze u najbliži studio, bez mnogo razmišljanja kako oni rade. Nekima se posreći pa odu sa izvrsnom slikom, a nekima ne.

Navesti ćemo neke načine kako bi Vam pomogli u Vašoj odluci, ali i kako bi bili sigurni kako ćete dobiti tetovažu na koju ćete biti ponosni.

Ne žurite se! Znamo da je iščekivanje tetoviranja nove slike veliko, i kad ste konačno odlučili što bi stavili, teško je čekati. Ali, ovdje se ne treba žuriti! Ako stvarno želite sliku s kojom ćete biti sretni, usporite malo i ne žurite. 

Posjetite nekoliko studija! Istražujte malo! Siguran sam ako kupujete nešto (npr. auto) da ga i ne kupite odmah u prvoj trgovini na koju naletite. Provjerite primjere (slike) već napravljenih tetovaža, raspitajte se, i dajte sebi vremena kako bi razgledali studio i način rada. Ako ste u studiju malo duže vremena i nitko Vas i ne pita kako Vam može pomoći, otiđite. Zato što taj posao ne rade kako treba.

Proučite sve! Ne morate biti umjetnik kako bi razlikovali izvrstan i loš rad. Kada ste u mogućnosti vidjeti slike u tattoo studiju (u albumima) ili u živo na koži dobro pogledajte. Lako je biti zaveden lijepom slikom. Nemojte upasti u tu zamku. Pogledajte dobro linije. Trebaju biti pravilne, ravne. Pogledajte dobro sjenu i boju (ako se radi o popunjavanju).

Disqus komentari

Sttattooart 

Obrt za usluge i trgovinu Sttattooart, vl. Vedran Ribarević
Tetoviranje i Piercing, Sttattooart, Split, Riva, bodyart, piercing, fine art, tetoveže, tetoviranje...

Kontakt

Obala Hrvatskog Narodnog Preporoda 9, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 361 015
mob:
+385 91 252 1540
mail:
sttattooart@yahoo.com
web:
http://sttattooart.com
Copyright 2021 Obrt za usluge i trgovinu Sttattooart, vl. Vedran Ribarević Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Obala Hrvatskog Narodnog Preporoda 9, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu